Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 64χρονου, που βίασε έξι παιδιά σε διάστημα 24 χρόνων (δείτε ποιος είναι)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 64χρονου συνταξιούχου καθηγητή φυσικής αγωγής στην Κρήτη, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του 5χρονου ανιψιού του πριν 14 χρόνια.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη της ζωής του. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου αποφάσισε να δοθούν τα στοιχεία του σε δημοσίοτητα. Πρόκειται για τον Καστρινάκη Εμμανουήλ ο οποίος γεννήθηκε και διαμένει στο Ηράκλειο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία ανηλίκων και του κοινωνικού συνόλου και την ανάγκη πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Βίασε τα παιδιά σε διάστημα 24 χρόνων – Θύματά του 5 κορίτσια και ένα αγόρι
Σοκ προκάλεσε στην Κρήτη η είδηση πως ο γυμναστής βίαζε τουλάχιστον έξι παιδιά σε διάστημα 24 χρόνων.

Θύματά του είναι ο 19χρονος ανιψιός του μαζί με την 29χρονη αδερφή του, οι τρεις αδερφές του, που σήμερα είναι 35, 38 και 43 ετών και άλλη μια γυναίκα που σήμερα είναι 48.

Οι βιασμοί φαίνεται να έγιναν σε χρονικό διάστημα 24 χρόνων και συγκεκριμένα από το 1986 έως το 2010. Μάλιστα, οι πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως οι βιασμοί στα πέντε άτομα έχουν παραγραφεί ωστόσο σε ισχύ είναι ο βιασμός του 19χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίστα με τα 123 προϊόντα που θα πωλούνται φθηνότερα έως και 15%

Σχολεία: Στα δικαστήρια το υπ.Παιδείας για την απεργία των δασκάλων

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ