Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Αμαλιάδα: Κάτω από το μικροσκόπιο των δικαστικών Αρχών ο θάνατος του Παναγιωτάκη & οι θάνατοι 2 βρεφών της Ειρ. Μουρτζούκου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Αμαλιάδας, με τις δικαστικές Αρχές, να εξετάζουν εκτενώς τον θάνατο του Παναγιωτάκη και των δύο βρεφών της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου ψάχνει την αιτία θανάτου των δύο παιδιών της αλλά και του μικρού Παναγιώτη, του γιου της φίλης της,  που είχε σαν παιδί της…

Η εκπομπή ανοίγει τον φάκελο του θανάτου του δεύτερου παιδιού που ήταν ένα κοριτσάκι 60 ημερών  το οποίο ήταν υγιές. Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2023 μεταφέρεται σε ένα νοσοκομείο στο Καραμανδάνειο γιατί είχε κάποια οφθαλμολογικά προβλήματα. Από εκεί και πέρα κρίνεται απαραίτητη η διακομιδή του, η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων. Νοσηλεύθηκε για ένα μήνα και ξαφνικά τα ξημερώματα της 17ης Οκτωβρίου 2023 σημαίνει συναγερμός. Χτυπά το μόνιτορ, μπαίνουν μέσα οι γιατροί και οι γιατροί της ΜΕΘ. Η εκπομπή “OPEN Τώρα” συνέλεξε μαρτυρίες οι οποίες είναι συγκλονιστικές.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής μίλησε με ανθρώπους κλειδί στην υπόθεση όπως επίσης και με τον άνθρωπο που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, τον αρραβωνιαστικό της γιαγιάς του μικρού Παναγιώτη.

Όμως άλλα πράγματα λέει η οικογένεια και ο άνθρωπος που το μετέφερε στο νοσοκομείο, ότι δηλαδή ότι το πήγαν το παιδί ζωντανό στο νοσοκομείο ενώ αντιθέτως οι γιατροί του νοσοκομείου λένε ότι παρέλαβαν ένα νεκρό παιδί.

Δείτε την αποκλειστική μαρτυρία και την παρέμβαση της δικηγόρου κ. Βούλας Δημητριάδου που εκπροσωπεί την Ειρήνη και την φίλη της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Μανιουδάκη: Αιφνίδιος θάνατος ή αποτέλεσμα κατάχρησης εξουσίας;

Μαρούσι: Ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για κλοπή σε εμπορικό κέντρο – Μία 9χρονη ανάμεσά τους

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ