Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

OPEN ΤΩΡΑ!: «Απειλούν ότι θα με σκοτώσουν, κάντε κάτι» φωνάζει η βασική μάρτυρας για τη δολοφονία της Μπακογιώργου (Βίντεο)

Διεκόπη για τρίτη φορά η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου το 2021 στην Κυψέλη, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί στις 2 Δεκεμβρίου 2024.

Στη σημερινή συνεδρίαση ήταν παρούσα για πρώτη φορά η σπιτονοικοκυρά του θύματος και βασική κατηγορούμενη, για την οποία το δικαστήριο είχε διατάξει δύο φορές τη βίαιη προσαγωγή της.

«Η σπιτονοικοκυρά με απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Όμως, κατά την έναρξη της διαδικασίας παραιτήθηκε ο δικηγόρος που είχε διορίσει στην προηγούμενη συνεδρίαση, αφού δεν είχε τακτοποιηθεί το θέμα της αμοιβής του.

Η έδρα επέπληξε την κατηγορουμένη και προχώρησε στον διορισμό συνηγόρου της. Στη συνέχεια το δικαστήριο αποφάσισε την παράταση της προσωρινής κράτησης και των τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση (μητέρα, αδελφή, σπιτονοικοκυρά) μέχρι τον Μάιο του 2025 και διέκοψε για τις 2 Δεκεμβρίου 2024.

Παράλληλα, στην καταγγελία ότι η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία κάθεται στο εδώλιο της σχετικής δίκης για τον θάνατο της κοπέλας, την απείλησε μέσα στην δικαστική αίθουσα, προχώρησε πρώην γειτόνισσα του θύματος.

Σύμφωνα με το OPEN ΤΩΡΑ! η δίκη συνεχίστηκε με ένταση και σύμφωνα με τη βασική μάρτυρα: να δηλώνει «Η σπιτονοικοκυρά με απείλησε ότι θα με σκοτώσει».

Σημειώνεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις αρχές του μήνα. Αρχικά στο εδώλιο κάθισαν η μητέρα και η αδελφή της 23χρονης ενώ απουσίαζε η βασική κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία, δηλαδή η σπιτονοικοκυρά. Ωστόσο, σήμερα για πρώτη φορά ήταν και εκείνη παρούσα στην δικαστική αίθουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρούσι: Ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για κλοπή σε εμπορικό κέντρο – Μία 9χρονη ανάμεσά τους

Υπόθεση Μανιουδάκη: Αιφνίδιος θάνατος ή αποτέλεσμα κατάχρησης εξουσίας;

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ