Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Γιαγιά Παναγιωτάκη: «Το παιδί ήταν ζωντανό όταν το πήγαμε στο νοσοκομείο – Αφού είναι καθαροί γιατί δεν βγαίνουν στα κανάλια;»

Αποκλειστικά στο «Open Τώρα» η γιαγιά μικρού Παναγιώτη και ο αρραβωνιαστικός της, περιγράφουν τις τελευταίες στιγμές του παιδιού, λίγο πριν εκείνο χάσει τη ζωή του κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια της εκπομπής «Open Τώρα» που είχε εκτενές ρεπορτάζ σήμερα και έρευνα πάνω στην υπόθεση της Αμαλιάδας με τον θάνατο τριών παιδιών, μίλησε και η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη αλλά και ο αρραβωνιαστικός της ο οποίος όπως ισχυρίζεται τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του στο νοσοκομείο.

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οι ίδιοι οι γιατροί ότι έχουν καλέσει το γραφείο τελετών. Εκείνη την ώρα η μαμά μιλούσε με τους αστυνομικούς, εγώ μίλαγα με τον αρραβωνιαστικό μου και λέω πήγαινε μέσα να δεις γιατί το μόνο μωρό που είναι μέσα είναι το δικό μας. Πήγε και ρώτησε και μας είπαν ότι το δικό μας το παιδί ήταν και είπα πως; Το πήγαμε ζωντανό και το πήραμε πεθαμένο. Δεν γίνεται ρε παιδιά… Και τώρα βγαίνουν το παιδί νεκρό;

Δείτε τι δήλωσαν αναλυτικά η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη και ο αρραβωνιαστικός της γιαγιάς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμαλιάδα – Μητέρα μικρού Παναγιώτη: «Πιστεύω το παιδί μου το έφαγαν στο νοσοκομείο – Ήταν υγιέστατο»

OPEN ΤΩΡΑ!: «Απειλούν ότι θα με σκοτώσουν, κάντε κάτι» φωνάζει η βασική μάρτυρας για τη δολοφονία της Μπακογιώργου (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ