Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Κορωπί: Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για την 58χρονη ιδιοκτήτρια κέντρου δεξιώσεων – Τι λέει η κόρη της

Φέσωνε τη σπιτονοικοκυρά, δεν πλήρωνε τους εργαζομένους της και κακομεταχειρίζονταν τα ζώα είναι κάποιες από τις καταγγελίες που αφορούν την 58χρονη ιδιοκτήτρια κέντρου δεξιώσεων στο Κορωπί.

Τη σιωπή της «σπάει» η κόρη της 58χρονης ιδιοκτήτριας κέντρου δεξιώσεων στο Κορωπί, η οποία φέρεται να εξαπάτησε τουλάχιστον 22 ζευγάρια, από το 2021, καθώς ενώ ο χώρος είχε σφραγιστεί, συνέχιζε να κλείνει συμφωνίες και να λαμβάνει χρήματα, χωρίς, όμως, να πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις.

Η κόρη της ιδιοκτήτριας, είναι το πρόσωπο «κλειδί», αφού στα 18 της, η μητέρα της, λόγω κάποιον προβλημάτων, μεταβίβασε την επιχείρηση στο όνομά της.

«Όλα τα συμφωνητικά και κάποια πριν από το 2023 έρχονταν σαν ‘glam in the city’ και όλα τα ραντεβού συνέβαιναν με την μητέρα μου. Δεν έχω καμία ευθύνη για τα λεφτά που έδωσαν και δεν μπορώ να τα επιστρέψω γατί δεν τα έχω πάρει εγώ. Δεν έχουν περάσει χρήματα από εμένα. Θα αποδειχτεί ότι δεν το έχω κάνει. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη. Έχω καταθέσει δύο μηνύσεις στο πρόσωπό της και μάλιστα η μία κατατέθηκε πριν από αυτό που έγινε», δήλωσε η κόρη στο MEGA.

«Δούλευα σαν μεροκάματο. Συμφωνητικά, συμφωνίες δεν έχω πάρει και δεν έχω κάνει ποτέ. Δεν έχει βάλει κανείς χρήματα στον λογαριασμό μου. Η μάνα μου με έμπλεξε σε μία εταιρεία που σήμερα βρίσκομαι ελεγχόμενη. Ήρθε και μου είπε πως επειδή δυσκολεύεται θα ήθελε να το πάμε μαζί. Εγώ της είπα δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι και της είπα να την ανοίξω και να δουλέψει. Δεν μπορείς να λες πως θα επιστρέψεις τα χρήματα, υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν τους γάμους και αναγκάστηκαν να δανειστούν χρήματα. Δεν έχει τηρήσει τίποτα από ό,τι λέει. Πες το όταν τα επιστρέψεις. Όταν δεν έχεις κάνει τίποτα δεν σου επιτρέπεται να βγαίνεις και να λες τίποτα. Ελπίζω ότι στο τέλος να δικαιωθούμε όλοι», πρόσθεσε η ίδια.

«Θέλω να διαψεύσω την κόρη»

 

Στο Mega μίλησε και ένα θύμα. Ο καταγγέλλων, όπως είπε, προπλήρωσε 13.500 ευρώ για να κάνει στο συγκεκριμένο κτήμα τη βάπτιση του παιδιού του και τον γάμο του. Όπως ισχυρίζεται: «Θέλω να διαψεύσω την κόρη γιατί τις περισσότερες φορές που δώσαμε τα χρήματα ήταν εκεί και εργαζόταν. Δεύτερον, έχει παραλάβει εξώδικα και μηνύσεις στην οικία της πεθεράς της και η μητέρα της έχει μιλήσει με τους δικηγόρους μας. Επίσης, έχει γίνει κατάθεση στον λογαριασμό του άνδρα της. Υπάρχουν παραστατικά. Μας υποχρέωνε να δώσουμε μετρητά. Μία εβδομάδα πριν έγινε το περιστατικό με τα φουσκωτά . Όταν φτάσαμε το κτήμα είχε κλείσει ήδη και η διοργανώτρια ήταν στο αυτόφωρο. Μας έλεγε πως ο γάμος θα γίνει κανονικά. Μας έχει στείλει mail πως έχει ξοφληθεί το κτήμα. Μας κορόιδεψε πως ο γάμος θα γίνει σε άλλο κτήμα και εγώ έκανα επίσκεψη στο κτήμα και ο ιδιοκτήτης δεν την γνώριζε. Είχα δώσει 13.500 ευρώ. Τελικά δεν παντρεύτηκα. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί ήταν της μητέρας στην Ιρλανδία και ο δεύτερος ήταν στην Ελλάδα, αλλά τα περισσότερα ήταν μετρητά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ανήλικους με πιστόλι και μαχαίρια στην Ομόνοια

Συνελήφθη 27χρονος που απειλούσε τον Μάριο Σαλμά «με μια σφαίρα» – Η επίμαχη ανάρτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ