Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Κατέληξε 28χρονος από το Αγρίνιο – Επί 5 ώρες έψαχναν κρεβάτι ΜΕΘ

Από την περασμένη Παρασκευή, συγγενείς ενός 28χρονου από το Αγρίνιο, καταγγέλλουν πως μετά από το τροχαίο που είχε, έψαχναν για τον νεαρό κρεβάτι σε ΜΕΘ σε Αγρίνιο, Άρτα, Πάτρα και Πύργο.

Το αποτέλεσμα ήταν, να τον πήγαιναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι που τον μετέφεραν σε κρεβάτι της ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, όπου εκεί κατέληξε.

Επί 5 ώρες, τον πήγαιναν και τον έφερναν. «Δεν υπάρχει δυστυχώς κράτος, δεν υπάρχουν νόμοι, είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα. Ο ανιψιός μου, είχε το τροχαίο την Δευτέρα το βράδυ στο κέντρο του Αγρινίου. Ολόκληρο το Αγρίνιο, η Άρτα, τα Γιάννενα, η Πάτρα, το Ρίο δεν είχαν μία ΜΕΘ για τον ανιψιό μου» κατήγγειλε ο θείος του παιδιού Δημήτρης Παπαηλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη], ο νεαρός Γιώργος Παπαηλίας τραυματίστηκε σοβαρότατα στο τροχαίο που συνέβη, λίγο πριν τις 21:00 την Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.

Το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ένα ΙΧ στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακίνητα: Αποκτούν «ταυτότητα» από το 2025 – Το μητρώο που δημιουργούν ΑΑΔΕ και Κτηματολόγιο – Πως θα γίνονται οι διασταυρώσεις των στοιχείων

«Λαϊκό» νοσοκομείο: 43χρονος ασθενής έβαλε φωτιά σε δωμάτιο

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ