Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ηράκλειο: Τσακώθηκαν μετά το τρακάρισμα, τον έσπρωξε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Οκτωβρίου σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς δυο νεαροί άνδρες ενώ καβγάδιζαν μετά από τρακάρισμα, ο ένας έσπρωξε τον άλλον, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όπως μεταδίδει το Cretalive, το περιστατικό συνέβη με αφορμή ένα τροχαίο με υλικές ζημιές που έγινε στην πλατεία Κορνάρου και στο οποίο ενεπλάκη ένας 27χρονος με τη μοτοσικλέτα του και ένας 24χρονος που οδηγούσε ένα αγροτικό φορτηγό.

Μολονότι το ατύχημα ήταν μόνο με υλικές ζημιές, οι δύο νεαροί οδηγοί άρχισαν να διαπληκτίζονται στον δρόμο. Ο καβγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο οδόστρωμα, πιθανότατα μετά από σπρώξιμο, ο 27χρονος δικυκλιστής τη στιγμή που από το σημείο διερχόταν άλλο ΙΧ.

Το διερχόμενο όχημα πάτησε τον 27χρονο στο πόδι, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα υποβληθεί και στο αναγκαίο χειρουργείο.

Σε βάρος του οδηγού ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση σε άλλον βαριάς σωματικής βλάβης και παραβίαση υποχρεώσεων σε περίπτωση ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληθωρισμός: Tα φτωχά νοικοκυριά «πληρώνουν το μάρμαρο»

Γλυφάδα: 10 άτομα επιτέθηκαν σε 21χρονο – Τον τραυμάτισαν με κατσαβίδι στην πλάτη

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ