Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αμαλιάδα: Δεν βρέθηκε το ύποπτο γονίδιο SOS1 στο 19 ημερών βρέφος – Απαιτείται διευρυμένος έλεγχος

Νέα διάσταση δίνει στο θρίλερ της Αμαλιάδας ο γονιδιακός έλεγχος του μόλις 19 ημερών βρέφους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz.gr, ο ισχυρισμός ότι ο γονιδιακός έλεγχος είναι «καθαρός» δεν ευσταθεί και χαρακτηρίζεται ως «λάθος συμπέρασμα».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο γονιδιακός έλεγχος που έγινε στο 19 ημερών βρέφος δεν είναι «πλήρης» και είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ένας «διευρυμένος γονιδιακός έλεγχος» με πολύ περισσότερα στοιχεία ώστε να μπορεί να πει κανείς με σαφήνεια εάν ο γονιδιακός έλεγχος είναι καθαρός ή όχι.
Τι πραγματικά ισχύει

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος που έγινε στο 19 ημερών βρέφος αφορούσε στο κατά πόσο υπήρχε το γονίδιο SOS1, που εντοπίστηκε στο δεύτερο παιδί της 24χρονης. Δηλαδή το κοριτσάκι δύο μηνών που πέθανε στις 17 Οκτωβρίου 2023 στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz.gr, στο κοριτσάκι εντοπίστηκε «πιθανή παθογόνος παραλλαγή στο γονίδιο SOS1» το οποίο είναι γνωστό ως σύνδρομο Noonan 4.

Υπενθυμίζεται ότι το 19 ημερών βρέφος που πέθανε στις 19 Ιουνίου του 2022 ήταν το πρώτο της 24χρονης, ενώ το δεύτερο στις 17 Οκτωβρίου του 2023.

Στις 5 Αυγούστου του 2024 πέθανε το αγοράκι 15 μηνών της καλύτερης φίλης της 24χρονης με την οποία συγκατοικούν ενώ η τέταρτη καταγγελία αφορά παιδί άλλης φίλης της 24χρονης που έφυγε από τη ζωή, το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμαλιάδα: Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο του δεύτερου παιδιού της Μουρτζούκου

Ειρ. Μουρτζούκου: «Δεν ξέρω τι θα κάνω στον εαυτό μου – Δεν ήμουν μόνη στο δωμάτιο… πώς με κατηγορούν»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ