Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Πάτρα: Μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά του Χ. Ευτυχιάδη καταθέτει η μητέρα των τριών κοριτσιών – Οι δηλώσεις του Α. Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως η πελάτισσα του θα καταθέσει μήνυση κατά του παθολογοανατόμου κ. Χ. Ευτυχιάδη, ο οποίος είχε καταθέσει πως ο θάνατος της Μαλένας δεν προήλθε από παθολογικά αίτια.

Με ένταση συνεχίστηκε σήμερα η σημερινή δικάσιμος όπου κατέθεσε για τρίτη και τελευταία ημέρα ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης και στη συνέχεια στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλας Καρακούκης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ευτυχιάδης έκανε την ιστολογική επανεξέταση σε Μαλένα και Ίριδα και βρήκε συγκεκριμένα ευρήματα για να καταλήξουν μετά στο συμπερασμα οι κκ Καρακούκης-Καλόγρηας ότι η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν από ασφυξία.

Μήνυση για ψευδή κατάθεση στον παθολογοανατόμο Χρήστο Ευτυχιάδη θα καταθέσει η κατηγορούμενη από την Πάτρα. Αυτό δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας ο οποίος είπε πως όσα κατέθεσε ο συγκεκριμένος μάρτυρας είναι πρωτοφανή για επιστήμονα. “Ο Ευτυχιάδης μαζί με τον Ράικο με τα πορίσματα τους έστειλαν την κατηγορούμενη στο εδώλιο” είπε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα.

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταση στη δίκη Πάτρας: Αιχμηρά σχόλια Κούγια για τον παθολογοανατόμο – Κατέθεσε ο ιατροδικαστής Ν. Καρακούκης

Μήνυση στον παθολογοανατόμο Χρήστο Ευτυχιάδη καταθέτει η κατηγορούμενη από την Πάτρα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ