Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Φοβάται η Κατερίνα να βγει στον αέρα για να μη βγάλω τα άπλυτά της στη φόρα »

Η Ειρήνη Μαρτζούκου, η μητέρα και η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη μιλούν αποκλειστικά στο «Open Τώρα».

Σε αυτό το τμήμα της συνομιλίας του Πέτρου Κουσουλού με τις τρεις κυρίες, στο επίκεντρο ήταν οι δηλώσεις της κουμπάρας της Ειρήνης Μουρτζούκου στα χέρια της οποίας έφυγε το παιδί της όταν εκείνη απουσίαζε από το σπίτι τις οποίες έκανε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου και ότι ζήτησε τον ιατρικό φάκελο για τον θάνατο του παιδιού της.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου ξέσπασε σε αυτά που άκουσε και είπε “θέλει να μου δείξει τώρα ότι έκανα τίποτα κακό; Που το είδε αυτό; Σε τι της δείχνει ότι εγώ έκανα κακό στο δικό της το παιδί”.

Δείτε τι ακριβώς είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου:

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Είχα σχέση με την Κατερίνα»

Στη συνέχεια η Ειήνη Μουρτζούκου αναφέρθηκε στο πότε ακριβώς ήρθε στο νοσοκομείο η Κατερίνα με την οποία όπως αποκάλυψε η γιαγιά του Παναγιωτάκη και στη συνέχεια παραδέχθηκε και η ίδια η Ειρήνη είχε “σχέση με την Κατερίνα” η οποία δεν διήρκησε πολύ.

Μάλιστα δεν μπορεί αν καταλάβει γιατί τώρα μιλά εναντίο της Ειρήνης όταν μέχρι πριν από κάποιο διάστημα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια. Όπως ανέφερε δε μπορείτε να το βρείτε πέρυσι ανέφερε ότι το παιδί της ήταν ζωντανό και πέθανε στο νοσοκομείο και τώρα η Κατερίνα ισχυρίζεται ότι ότι το παιδί της ήταν πεθαμένο και το πέθανα εγώ, είπε η Ειρήνη.
Δείτε το βίντεο

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Φοβάται η Κατερίνα να βγει στον αέρα για να μη βγάλω τα άπλυτά της στη φόρα»

Στη συνέχεια η Ειρήνη Μουρτζούκου εξέφρασε την απορία γιατί δεν βγαίνει ευθέως να της τα πει στα μούτρα μου όλα αυτά. Γιατί; Έχει να κρύψει κάτι;  Μέχρι χθες κατηγορούσε… Φοβάται να μου τα πει εμένα στα μούτρα μου;  Με κατηγορούσε ότι εγώ είμαι η αιτία για το παιδί της, είπε η Ειρήνη απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κατερινόπουλου, και το θυμήθηκε μετά από τρία χρόνια να το πει… Μέχρι πέρυσι έλεγε άλλα… Τώρα γιατί λέει άλλα… Μέχρι πέρυσι υποστήριζε εμένα… έλεγε τα καλύτερα υποτίθεται…

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΡΕΝ Τώρα: Η Ειρήνη Μουρτζούκου που βίωσε το θάνατο πέντε βρεφών παρουσιάζει την δική της αλήθεια

Πάτρα: Κατάθεση “κόλαφος” – Αδειάζει την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα ο προϊστάμενος της Ν. Καρακούκης

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ