Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Βοιωτία: Βρήκαν 54χρονο μετά από μέρες ζωντανό σε πηγάδι 

Αίσιο τέλος είχε η ριψοκίνδυνη περιπέτεια που πέρασε ένας 54χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος μέσα σε ένα πηγάδθ 11 μέτρων στη Βοιωτία και συγκεκριμένα στην περιοχή Κοκκινιά, στην Καλλιθέα, το πρωί της Πέμπτης (24/10).

Περίπου στις 08:30 το πρωί, ένας περαστικός από το σημείο, άκουσε φωνές. Όταν πλησίασε, συνειδητοποίησε πως κάποιος είχε πέσει στο πηγάδι και αμέσως ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Το πηγάδει είχε καλύψει ένα στρώμα φυσικής βλάστησης και κλαδιά, χωρίς να είναι δυνατή η οπτική επαφή κι έτσι δεν είναι σίγουρο εαν ο εργάτης γλίστρησε μέσα από τα κλαδιά, πέφτωντας στο πηγάδι ή αν κάποιος σκόπιμα το κάλυψε μετά.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, ο 54χρονος, που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή και δεν είχε πάει για δουλειά, ανασύρθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί τραυματισμένος αλλά ζωντανός από άνδρες της Πυροσβεστικής Οινοφύτων που πάλευαν επί τρεις ώρες να το βγάλουν έξω, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά του Χ. Ευτυχιάδη καταθέτει η μητέρα των τριών κοριτσιών – Οι δηλώσεις του Α. Κούγια

Φωτιά στην Κω – Κοντά σε σπίτια και ξενοδοχεία οι φλόγες

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ