Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Η Ε. Μουρτζούκου περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του πρώτου βρέφους της: «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε, κοπανούσα τις πόρτες και τις τζαμαρίες»

Η Ειρήνη Μουρτζούκου περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του πρώτου βρέφους της και όπως χαρακτηριστικά είπε στην εκπομπή “OPEN Τώρα” με τον Πέτρο Κουσουλό: «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε, κοπανούσα τις πόρτες και τις τζαμαρίες».

“Το πρώτο μου παιδί κρατήθηκε σε θερμοκοιτίδα από κάποια λοίμωξη που μου είχαν πει και το πήρα μετά από κάπου δέκα ημέρες. Με το που γέννησα, πήγα εγώ, η μητέρα μου και υπάρχουν και μαρτυρίες για αυτό, κάποιοι δικοί μας γιατί δούλευα στις πατάτες εγώ, δεν είχα σαραντίσει ακόμη, και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ελάτε να το πάρετε το παιδί είναι καλά. Θα προγραμματιστεί ένας έλεγχος στον εγκέφαλο και τους ρώτησα για ποιο λόγο και μου απάντησαν ότι έχουμε βρει κάτι αλλά δεν είναι κάτι…” είπε αρχικά η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Και συνέχισε η μητέρα λέγοντας ότι “Πήγαμε στον Άγιο Ανδρέα έκανε επαναληπτικές εξετάσεις ήταν όλα πολύ ωραία, με ρωτήσανε πάλι αν έχω κλείσει ραντεβού, τους είπα ναι απλά έχει καθυστερήσει και μία ημέρα πριν το ραντεβού του παιδιού έφυγε. Λες και ήταν τυχαίο όλα αυτό το πράγμα”.

Στην συνέχεια η Ειρήνη Μουρτζούκου περιέγραψε το τι συνέβη το τι είδε να κάνει το παιδί της και απάντησε σε ερωτήσεις τόσο του ιατραδικαστού κ. Λέων ο οποίος προσπαθούσε να σχηματίσει μια ιδέα του τι μπορεί να συνέβη από τις περιγραφές της μητέρας όσο και του κ. Κατερινόπουλου.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΡΕΝ Τώρα: Η Ειρήνη Μουρτζούκου που βίωσε το θάνατο πέντε βρεφών παρουσιάζει την δική της αλήθεια

Πάτρα: Κατάθεση “κόλαφος” – Αδειάζει την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα ο προϊστάμενος της Ν. Καρακούκης

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ