Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν μπορώ να θυμηθώ ξεκάθαρα την κατάσταση του δεύτερου μωρού μου όταν το πήγα στο νοσοκομείο»

Σε ότι αφορά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της του μωρού, η Ειρήνη Μουρτζούκου όπως είπε στην εκπομπή “OPEN Τώρα” και στον Πέτρο Κουσουλό «Δεν μπορώ να θυμηθώ ξεκάθαρα την κατάσταση του δεύτερου μωρού μου όταν το πήγα στο νοσοκομείο».

Ο κ. Κουσουλός περιέγραψε τη χαρά που θα είχε η οικογένεια, όπως έχει κάθε οικογένεια, όταν πήγε το μωρό στο σπίτι και ειδικά η μανούλα του για τον διακόψει η Ειρήνη και να πει ότι αυτό είναι αλήθεια, αυτό το παιδί ήταν η κορυφή μου. Δεν ξέρω τι DNA έδωσα εκείνη την ημέρα, ήταν η κορυφή μου αυτό το παιδί! Τότε αισθανόμουνα καλά, τώρα; Το τώρα είναι το θέμα ανέφερε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Όσον αφορά την ερώτηση του πότε ξεκινάν τα προβλήματα υγείας του δεύτερου παιδιού του που της υπέβαλε ο παρουσιαστής, η μητέρα απάντησε ότι “δεν είχε προβλήματα αυτό το παιδί. Κάποια γιορτή ήταν εκείνη την ημέρα και κατεβήκαμε να πάμε στον παπά. Να διαβάσει εμένα, να διαβάσει και την μικρή που περνάγανε και οι σαράντα ημέρες. Όταν ανεβήκαμε πάνω με την μητέρα μου ήταν στο ριλάξ δεν θυμάμαι πως το λένε και κάτι βλέπαμε περίεργο βρε παιδάκι μου, κάπως ήταν χλωμή.. Της λέω της μητέρας μου μπορεί να είναι “μάτι” άστην. Της λέω δεν είναι κάτι, γιατί ήταν μια χαρά δεν είχε κάτι. Κάτι δεν της άρεσε και για να μην έχουμε μπέρδεμα, επειδή είχα και την περίπτωση με το πρώτο, είπα ας πάρω το ασθενοφόρο, να πάμε να το ελέγξουν το παιδί να δούμε μην έχει τίποτα.”

Στην συνέχεια η Ειρήνη Μουρτζούκου η μητέρα του μωρού περιέγραψε το τι ακολούθησε και κατέληξαν το παιδί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου το μωράκι άρχισε ξαφνικά να παρουσιάζει συμπτώματα, όπως προσήλωση βλέμματος, διαταραχή απαντητικότητας, νυσταγμοειδείς κινήσεις οφθαλμών με αποτέλεσμα οι γιατροί να χορηγήσουν μιδαζολάμη…

Στη συνέχεια η Ειρήνη απάντησε στις ερωτήσεις των κκ Κουσουλού, Λέων και Κατερινόπουλου.

Δείτε το βίντεο

Υπόθεση Αμαλιάδας: Απαντά η δικηγόρος της Ειρήνης για τη νέα εισαγγελική έρευνα που έχει ξεκινήσει

Η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, Βούλα Δημητριάδου τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα έχουν αλλάξει στις μαρτυρίες της Κατερίνας, αλλά και στις υποψίες που ξεκίνησαν για το θάνατο των βρεφών.

 

 

Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της: «Μου ανακοίνωσαν ότι το παιδί μου έφυγε από ανακοπή καρδιάς»

Η Μαρία-Φρειδερίκη έμεινε για 33 ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων και ο παρουσιαστής Πέτρος Κουσουλός θέλησε να θυμηθεί τις τελευταίες ώρες του τι συνέβη μέσα σε αυτό το νοσοκομείο.

Το μωράκι με χάιδευε, ήταν πολύ έξυπνο, το είχαν πει και οι γιατροί είχε αρχικά η μητέρα του Ειρήνη Μουρτζούκου. Το μόνο παιδί έξυπνο. Ήταν μια δύσκολη νύχτα αυτή. Είχε ανησυχία, δεν κοιμόταν όλο το βράδι. Δεν ήθελε να κοιμηθεί. Υπάρχει ένα βίντο που κάθομαι και της μιλάω, δεν ξέρω αν το έχουν αυτό το βίντεο.. Δεν κοιμόταν, είχε ανησυχία. καθόμουν έξω με την νονά της, μετά καθόμουν με το μωρό, μετά καθόμουν με την νονά της που είχε και εκείνη το παιδί της κατά σύμπτωση στο δίπλα δωμάτιο.
Δείτε όλη την περιγραφή και το πως αντέδρασε στο θάνατο του μωρού η μητέρα
του 
Μαρτυρίες από τις τελευταίες ώρες του δεύτερου παιδιού στο νοσοκομείο

 

Τι έδειξε η ιστολογική εξέταση του δεύτερου βρέφους

Θ. Κατερινόπουλος σε Γ. Λέων: «Αν σε κάποιον στερήσουμε το οξυγόνο, μπορεί να δημιουργηθεί επιληπτική κρίση;»

Μια πολύ σημαντική ερώτηση έθεσε ο κ. Κατερινόπουλος, με γενικό ενδιαφέρον και όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση στον ιατροδικαστή κ. Λέων και αυτή ήταν «Αν σε κάποιον στερήσουμε το οξυγόνο, μπορεί να δημιουργηθεί επιληπτική κρίση;»

Δείτε τι απάντησε ο κ. Λέων και όλη την συζήτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Φοβάται η Κατερίνα να βγει στον αέρα για να μη βγάλω τα άπλυτά της στη φόρα »

ΟΡΕΝ Τώρα: Η Ειρήνη Μουρτζούκου που βίωσε το θάνατο πέντε βρεφών παρουσιάζει την δική της αλήθεια

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ