Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Μπαρτζώκας για Πετρούσεβ: “Ήταν θέλησή του να φύγει και πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση”

Δείτε όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν (25/10, 21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), αλλά και για την αποχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεβ.

Η 14μελής αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/10) για το Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν (25/10, 21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επιθετική παραγωγή των Βαυαρών, όταν αγωνίζονται επί γερμανικού εδάφους, ενώ αναφέρθηκε και στην παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεβ στον Ερυθρό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από 100 πόντους στο γήπεδο της. Αυτή τη στιγμή είναι πρώτη σε παραγωγή πόντων και πρώτη σε πόντους στο transition. Οπότε πρέπει να ελέγξεις το ρυθμό, να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, να μην τους αφήσεις να επιβάλουν τον ρυθμό ππυ αυτοί θέλουν. Θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να κερδίσεις το ματς.

Είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Αμυντικά ήμασταν πολύ μέτριοι στο παιχνίδι με την Εφές. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, σε τομείς που υστερούμε μέχρι στιγμής, όπως το ριμπάουντ, το αμυντικό transition. Είναι πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Φυσικά και οι προσθήκη κι άλλων παικτών που έρχονται σιγά-σιγά, μας βοηθάει και θα μας βοηθήσει.

Ο Γουίλιαμς-Γκος δεν είναι έτοιμος να παίξει, γιατί έκανε μόνο μία ομαδική προπόνηση, σήμερα, οπότε είναι πολύ παρακινδυνευμένο να τον βάλουμε στο παιχνίδι. Αλλά έρχεται μαζί μας γιατί στο τσάρτερ θα είμαστε 15 άτομα και θα κάνουμε προπόνηση και την επόμενη του αγώνα, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (σσ. με τον Παναθηναϊκό).

Όχι, δεν έχω κάποιο σχόλιο για τον Πετρούσεβ. Του εύχομαι καλή τύχη. Ήταν δική του θέληση, γιατί θεωρεί ότι θα έχει σημαντικό ρόλο και χρόνο στον Ερυθρό Αστέρα και πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση. Κι αυτή τη στιγμή, έγινε πράξη”.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς με τη Μάλμε

Ολυμπιακός: Με 14 παίκτες στο Μόναχο για το ματς με την Μπάγερν

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ