Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώνεται σήμερα η εγγραφή των μελών

Με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες των Συνέδρων εξέπνευσε χθες η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα εκπνέει και η ημερομηνία εγγραφής νέων μελών, ώστε αυτά να μπορούν να συμμετάσχουν στις εκλογές των Συνέδρων, οι οποίες θα λάβουν χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο και αναμένεται να αποτυπώσουν τον συσχετισμό δυνάμεων στο εσωτερικό του κόμματος.

Η ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα προκύψει μετά την σημερινή ολοκλήρωση εγγραφής μελών και την εκλογή συνέδρων, θα καθορίσει τις εξελίξεις στο κόμμα που οδεύει προς συνέδριο στις 8 – 10 Νοεμβρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζει να μιλά για υπονόμευση από τους αντιπάλους του και να ζητά συμμετοχή των υποστηρικτών του για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην εκλογική κούρσα. Όπως αναφέρει: «(Βασίζομαι πάνω σας, πρώτα από όλα να ακυρώσουμε την άρση εμπιστοσύνης και μετά να πάμε σε αναβάπτιση στις εκλογές που θα ακολουθήσουν. Ήμουν υπό επιτροπεία: αν βγεις τρίτος θα σε ρίξουμε».

Την άρση εμπιστοσύνης επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης και οδήγησε έτσι σε περιδίνηση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ο Νικόλας Φαραντούρης, υποψήφιος Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που μιλώντας στο ΕΡΤΝews, δήλωσε «Στην πολιτική χρειάζεται και μια στοιχειώδης πολιτική οξυδέρκεια. Φτάνει πια με τους τακτικισμούς».

Απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις στο συνέδριο, με άγνωστο παράγοντα τι θα πράξει ο Στέφανος Κασσελάκης και με μόνο ευδιάκριτο στοιχείο τη διάσπαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος η απεργία της ΠΝΟ: Κανονικά τα δρομολόγια στα πλοία

Mοναστήρι «χτύπησε» σε πλειστηριασμό πασίγνωστη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ