Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Ο ειδικός αναλυτής ΕΛ. ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας στο «OPEN Τώρα!» για την υπόθεση με τους θανάτους των βρεφών

Ο ειδικός αναλυτής ΕΛ. ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή για την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα και την τραγική σύμπτωση με τον θάνατο της αδερφής της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αλλά και της εκπροσώπου Τύπου της αστυνομίας Κ. Δημογλίδου κανένας δεν κατηγορείται για την υπόθεση αυτό σημαίνει τώρα, αύριο δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί η έρευνα έχει ξεκινήσει, είπε αρχικά ο κ. Κουσουλός.

Στην προκειμένη περίπτωση, όπως εξήγησε ο ειδικός αναλυτής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας η Ελληνική Αστυνομία έχει παραδώσει, έχει κάνει τις έρευνες της, έχει κάνει προανάκριση, έχει κάνει την ανάκριση, τα έχει δώσει στον εισαγγελέα τα πορίσματα, έχει πάρει καταθέσεις τα έχει όλα αυτά “ντανιασμένα” και τα έχει παραδώσει εκεί που έπρεπε να τα παραδώσει, στην αρμόδια εισαγγελέα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι πολύ απλά, είναι στη βάση τους πολύ απλά τα πράγματα κύριε Κουσουλέ. Ο Εισαγγελέας, ο αντεισαγγελέας, ο πρόεδρος των Εφετών τώρα ρωτάει. Για να καταλάβει ο κόσμος απλά τι γίνεται, θέλω να μου πείτε γιατί πέθαναν αυτά τα παιδιά.  Τα σκότωσε κάποιος με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο, με κάποιον τρόπο που ήταν λίγο μυστικός και δεν φαινόταν αμέσως δηλαδή έχει γίνει εγκληματική ενέργεια ή τα παιδιά πεθάναν συμπτωματικά από φυσικά αίτια.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο δικηγόρος της οικογενείας της Ειρήνης Μουρτζούκου κ. Ντούγκας και είπε να μην δημιουργούμε εντυπώσεις, ο εισαγγελέας ρωτάει να διευκρινηστούν τα αίτια θανάτου όχι αν τα σκότωσε κανείς.

Δείτε το βίντεο με τα όσα ανέλυσε για τη υπόθεση στην εκπομπή ο κ. Παλάσκας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμαλιάδα – γενετιστής Γ. Φιτσιάλος: “Το γονίδιο αυτό από μόνο του δεν μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε θάνατο”

OPEN ΤΩΡΑ!: Γιατί τα σκυλιά κατασπάραξαν την 70χρονη στην αυλή του σπιτιού της

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ