Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Λέσβος: Νέα ανατροπή στην υπόθεση της 13χρονης – Αναιρεί τις καταγγελίες για τους δυο νεαρούς

Νέες εξελίξεις σήμερα για την υπόθεση της 13χρονης. Η ανήλικη μαθήτρια έδωσε νέα συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία με την οποία ανακαλεί τις κατηγορίες για βιασμό σε βάρος των δύο νεαρών συγχωριανών της, τις οποίες φέρεται να δήλωσε σήμερα, ότι τις έκανε ενώ βρισκόταν σε σύγχυση και υπό την επήρεια φαρμάκων μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που έκανε στις 9 Οκτωβρίου.

Η 13χρονη είχε καταγγείλει πως οι δύο νεαροί την βίασαν, βιντεοσκόπησαν την πράξη και έπειτα κοινοποίησαν το βίντεο σε τρίτα άτομα σε κλειστή ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σε δεύτερη συμπληρωματική κατάθεσή της έβαλε στο «κάδρο» των καταγγελιών έναν τρίτο νεαρό 22 χρονών με τον οποίο δήλωσε ότι είχε συνευρεθεί καθώς και έναν 64χρονο ο οποίος φέρεται να της έκανε ασελγείς προτάσεις. Για τους δύο τελευταίους δεν έχουν αναιρεθεί οι καταγγελίες.

Σήμερα αναμενόταν να καταθέσουν στην αστυνομία ανωμοτί οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι, ωστόσο, πήραν εκ νέου προθεσμία για το Σάββατο λόγω της νέας συμπληρωματικής κατάθεσης της 13χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή εξέλιξη, δεν επηρεάζει την προανακριτική έρευνα της υπόθεσης η οποία συνεχίζεται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία στα Χανιά: Πνίγηκε από φαγητό δίχρονο κοριτσάκι

Κ. Γιαννόπουλος – “Χαμόγελο του Παιδιού”: «Ο σύντροφος της μητέρας της 24χρονης Ειρήνης, κακοποιούσε την ίδια και τα αδέλφια της»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ