Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Γαλλία: 24χρονος αυτοκτόνησε μετά από αποτυχημένη επέμβαση στην Τουρκία – Ήθελε να βγάλει μούσι (Βίντεο)

Ο νεαρός Γάλλος, ο Ματιέ Βιγκέρ Λατούρ, αυτοκτόνησε έπειτα από μια αποτυχημένη μεταμόσχευση για να βγάλει μούσι.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, από έναν κτηματομεσίτη που παρίστανε τον χειρουργό. Ο 24χρονος φοιτητής ταξίδεψε τον Μάρτιο στην Τουρκία για να πραγματοποιήσει την επέμβαση για την οποία κατέβαλε το ποσό των 1.300 ευρώ.

Δυστυχώς, όμως η επέμβαση είχε τραγικά αποτελέσματα. Ένα ακανόνιστο μούσι αναπτύχθηκε σε παράξενες γωνίες, δίνοντας στο πρόσωπό του μια περίεργη όψη, που θύμιζε «σκαντζόχοιρο», όπως ανέφερε ο πατέρας του νεαρού.

Ο νεαρός υπέστη επίσης εγκαύματα. Όπως αργότερα αποκαλύφθηκε το άτομο που έκανε την επέμβαση δεν ήταν εξειδικευμένος χειρουργός αλλά κτηματομεσίτης, γεγονός που του προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σοκ. Η αποτυχημένη αυτή διαδικασία προκάλεσε δυσμορφική διαταραχή στον Λατούρ, μια διαταραχή κατά την οποία οι άνθρωποι αποκτούν εμμονή με τις εμφανισιακές τους ατέλειες.

Παρά την προσπάθεια ενός Βέλγου ειδικού να επανορθώσει τη ζημιά, υπήρξε διαπίστωση ότι το τριχωτό της κεφαλής του Latour δεν θα μπορούσε να ανακτήσει τη φυσιολογική του κατάσταση. Τρεις μήνες μετά την επέμβαση, ο Λατούρ πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Ο πατέρας του, συντετριμμένος από την τραγική αυτή εξέλιξη, προχωρά τώρα σε εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους του τουρισμού υγείας, δηλώνοντας ότι μια τέτοια εκστρατεία θα μπορούσε να αποτελέσει «φόρο τιμής» στον γιο του και να βοηθήσει άλλους να αποφύγουν παρόμοιες καταστάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς στην Κρήτη

«Ας τιμήσουμε όσους έχουν μέλλον»: Το μήνυμα του πιλότου F-16 στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ