Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Η αβεβαιότητα για τη Γιάμαλη

Όταν βλέπεις, ακούς και διαβάζεις επισημάνσεις για μια εκπομπή και την παρουσιάστριά της, προφανώς κάτι δεν πάει καλά στο πρόγραμμα. Μέσα σε 48 ώρες η Αναστασία Γιάμαλη είδε το όνομά της στη στήλη της Αφροδίτης Γραμμέλη στο protothema.gr, αλλά και σε εκείνη της Ντέπυς Γκολεμά στην «Απογευματινή».

«Μια πολυσυζητημένη μεταγραφή δείχνει να μη δικαιώνει, προς το παρόν τουλάχιστον, τις προσδοκίες, οι οποίες οδήγησαν σε μια έντονη εξωστρέφεια και σε περισσότερες από όσες θα φανταζόμαστε δηλώσεις. Μέχρι στιγμής η εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη δεν βρίσκει τα πατήματά της και εκτός από μονοψήφιες επιδόσεις δεν ‘‘βγάζει θέματα’’ και δεν θυμίζει το ένδοξο για κάποιους παρελθόν της σε μικρότερο κανάλι. Με σκαλέτα που δείχνει περισσότερο διάθεση για ανίχνευση των προτιμήσεων του κοινού και λιγότερο προσπάθεια για επίτευξη συγκεκριμένου στόχου, η εκπομπή του Mega μοιάζει ‘‘ξένη’’ στο σώμα του σταθμού και χρειάζεται αλλαγές. Είναι όμως νωρίς και μια δημοσιογράφος που δηλώνει ‘‘μαχήτρια’’ δικαιούται να πάρει τον χρόνο της και να δοκιμάσει να διορθώσει αυτό που δεν αρέσει. Ακόμη είναι Οκτώβριος, το Σαββατοκύριακο είναι δύσκολη τηλεοπτική εξίσωση και λίγες εβδομάδες ακόμη προσφέρονται για αλλαγές», έγραψε η Γραμμέλη.

«Είναι άραγε ικανοποιημένη η Αναστασία Γιάμαλη από το περιεχόμενο των εκπομπών της; Έχει ένα ύφος “εγώ είμαι, ελάτε να καλοπεράσετε”, αλλά προς το παρόν δεν έχει φανεί ακόμα. Περιμένουμε περισσότερα…», πρόσθεσε στον σχολιασμό η Γκολεμά.

Κοινός παρονομαστής στα δύο ρεπορτάζ η έλλειψη θεμάτων στην εκπομπή «Εξελίξεις τώρα». Κι επειδή μιλάμε για δύο δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ, προφανώς και δεν καταγράφουν μόνο τη δική τους άποψη, αλλά και όσα αφουγκράζονται από τις συζητήσεις τους με στελέχη του Mega. Συνεπώς, το μέλλον της Αναστασίας Γιάμαλη στην παρουσίαση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος θεωρείται αβέβαιο.

Ειδικά από τη στιγμή που πήρε μαζί της στο κανάλι και τον αρχισυντάκτη της Κυριάκο Δημάγγελο, η ευθύνη και για την έλλειψη θεμάτων αλλά και για τη χαμηλή τηλεθέαση τής αποδίδεται εξ ολοκλήρου.

Το Mega, πάντως, θα τη στηρίξει. Έστω και με αλλαγές στην εκπομπή.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς στην Κρήτη

Σωρεία παραβάσεων από το ξενοδοχείο με τους 14 δηλητηριασμένους από CO (ανακοίνωση)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ