Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε 24ωρη βάση στην Αγία Βαρβάρα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κινητή μονάδα συγκεκριμένα, με πλήρη εξοπλισμό, γιατρούς και διασώστες θα σταθμεύει μόνιμα σε 24ωρη βάση στην Αγία Βαρβάρα, στην Πλατεία Μακρυγιάννη, όπου θα βρίσκεται και ο σταθμός, τον οποίο έφτιαξε και εξόπλισε ο δήμος για να αναπαύεται το προσωπικό όταν δεν θα βρίσκεται σε αποστολή το ασθενοφόρο.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΟΥ

Στα εγκαίνια του σταθμού έγινε και ο αγιασμός του ασθενοφόρου με την παρουσία του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου, ο οποίος επέδωσε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο «για την ευγενική προσφορά και έμπρακτη υποστήριξή του προς το ΕΚΑΒ».
Ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος επισήμανε τη σημαντικότητα της μόνιμης παρουσίας πλέον ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στην Αγία Βαρβάρα, που θα αποτελεί όπως είπε «ασφάλεια ζωής» για την περιοχή.

Ο κ. Παπαευσταθίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο, τον γενικό γραμματέα και τις Υπηρεσίες του δήμου που συνέβαλαν ώστε «η δραστηριοποίηση του ΕΚΑΒ στην Αγία Βαρβάρα να έχει έναν αξιοπρεπή χώρο στέγασης, όπου οι διασώστες και οι γιατροί θα παίρνουν δύναμη για να βρίσκονται πάντοτε δίπλα σας», όπως ανέφερε.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς στην Κρήτη

ΣΟΚ: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπάνιο του σπιτιού του…

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ