Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό στο περσνιό Survivor όταν τάισε τη νικήτρια ομάδα και στο φετινό Survivor έκανε και μία αποκάλυψη.
Λίγο πριν αλατίσει τις μπριζόλες του με το γνωστό του τρόπο που καθιερώθηκε μέχρι και σε πανηγυρισμούς τερμάτων, ανακοίνωσε στους συντελεστές του τηλεπαιχνιδιού πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο στην Ελλάδα. Που; Μα φυσικά εκεί που συμβαίνουν όλα, στη Μύκονο.
Οι τιμές θα είναι… ελαφρώς απλησίαστες, καθώς η μπριζόλα θα κοστίζει 300 ευρώ!