Για την φετινή, τέταρτη εκδοχή του Athens Street Food Festival, η “συνταγή” παραμένει η ίδια. Αγάπη για το φαγητό, προσεκτική επιλογή συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, πολλές αποκλειστικότητες, νέες ιδέες και μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις.
Την Παρασκευή 10 Μαΐου ξεκινάει το 4ο Athens Street Food Festival! Για εννιά μέρες (τα τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου) το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γίνει ξανά το σημείο συνάντησης για foodies, οικογένειες, παρέες, τουρίστες, τις πιο όμορφες “φάτσες” της πόλης που θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις “του δρόμου” από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Για την φετινή, τέταρτη εκδοχή του Athens Street Food Festival, η “συνταγή” παραμένει η ίδια: αγάπη για το φαγητό, προσεκτική επιλογή συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, πολλές αποκλειστικότητες, νέες ιδέες και μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις.
Από την Κούβα και το Μεξικό ως την Κίνα και την Ινδία, από τη Τζαμάικα και τη Χαβάη ως την Ελλάδα και τη Βραζιλία, το 4o Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία σε κουζίνες από ολόκληρο τον πλανήτη, με πολλές εκπλήξεις και αναπάντεχες ιδέες!
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και στο φετινό, 4ο Athens Street Food Festival, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πολλές, μοναδικές γεύσεις που θα προσφέρονται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στα pop-up stores γνωστών chefs, όπως οι Γωγώ Δελογιάννη, Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Γιώργος Μακρής, Χάρης Μπονάνος, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Παύλος Σάφτης, Βασίλης Σπόρος, Θάνος Στασινός, Στάθης Χρηστίδης και Vital Hyka.
Το Athens Street Food Festival ξεκίνησε το 2016 με στόχο να κάνει γνωστή στο Αθηναϊκό κοινό την κουλτούρα του “φαγητού του δρόμου”. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο εκκωφαντική, ώστε η έννοια του “street food”, από άγνωστη στο ελληνικό κοινό, να εξαπλωθεί ραγδαία και να γίνει το απόλυτο γαστρονομικό trend στη χώρα!
Με συνολικά πάνω από 250.000 επισκέπτες, το Athens Street Food Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Ελλάδας, ένας πραγματικός θεσμός για τη γαστρονομία της χώρας. Στα τρία πρώτα χρόνια του, έχουν συμμετάσχει από καταξιωμένοι chefs με σημαντικά βιογραφικά ως άγνωστοι αλλά φιλόδοξοι δημιουργοί που κατόρθωσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού και έπειτα να ανοίξουν τα δικά τους εστιατόρια!
Πηγή: news247.gr