Υποδύεται τον Λάμπρο, τον δάσκαλο του χωριού στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», ένα άτομο ηθικό που δίνει πάλη μέσα του.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο που ασχολήθηκε με την υποκριτική αφού πρώτα εργάστηκε ως μπάρμαν και στις οικοδομές.
Η νέα τηλεοπτική σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» σαρώνει στην τηλεθέαση και το Twitter έχει ήδη αποφασίσει: «Δεν θα ξαναβγούμε τον χειμώνα από το σπίτι». Η σειρά – υπερπαραγωγή, αναφέρεται στην Ελλάδα της δεκαετίας του ‘50, με τρεις αδερφές που μένουν ορφανές σε μια κοινωνία που δεν θα τους επιτρέψει να παλέψουν για την ζωή τους μόνες. Η Ελένη (ή Λενιώ) – η μεγαλύτερη από τις αδερφές – κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δύο μικρότερες την Ασημίνα (την οποία υποδύεται η Έλλη Τρίγκου) και την Δρόσω, μέχρι την στιγμή που της ζητά το χέρι ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής και εκείνη διχάζεται. Τον παντρεύεται και την πρώτη νύχτα του γάμου τον δολοφονεί μαζί με τις δύο αδελφές της. Απο εκεί και πέρα ένα κουβάρι εξελίξεων ακολουθεί, ενώ σιγά σιγά αποκαλύπτεται ότι όλοι έχουν μεγάλα κρυμμένα μυστικά…
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδύεται τον δάσκαλο του χωριού που είναι ερωτευμένος με την Λενιώ
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ή Λάμπρος (όπως ονομάζεται στην σειρά), ο μεγάλος έρωτας της Λενιώς επιστρέφει λίγο πριν το γάμο της. Την έχει προδώσει, έχει παντρευτεί και επιστρέφει ως δάσκαλος του χωριού, παρέα με την σύζυγό του.
Πρωταγωνιστής στις «Αγριες Μέλισσες» και ο ρόλος στο θέατρο – Μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδος
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος διανύει μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο καθώς εκτός από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» στην οποία πρωταγωνιστεί, παίζει και στην θεατρική παράσταση«Αριστοτέλης Ωνάσης: Τα θέλω όλα» όπου υποδύεται τον γιο του Έλληνα κροίσου, Αλέξανδρο. Η υποκριτική όμως μπήκε στην ζωή τους λίγο απρόσμενα, καθώς όπως εξομολογήθηκε μιλώντας στο gossip-tv έχει εργαστεί ως μπάρμαν αλλά και στις οικοδομές, σε μια δουλειά σκληρή και δύσκολη.
Τι δουλειά έκανε πριν γίνει ηθοποιός
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στην υποκριτική χρειάζεται να έχεις εμπειρία από παντού. Δεν ξεκίνησα να δουλεύω στον τόρνο για να αποκτήσω εμπειρία και να μπω στην υποκριτική, βέβαια. Τα πράγματα έρχονται και σε συναντάνε μόνα τους. Έτσι, απλά, έβλεπα μία παράσταση στα 22 μου και είπα ‘α, αυτό θέλω να κάνω’. Έτσι είναι η ζωή. Δεν είμαι ο μόνος. Πολλά παιδιά δουλεύουν για βιοποριστικούς λόγους ή για να βγάζουν το χαρτζιλίκι τους. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ».