Τετάρτη 23 Απριλίου 2025

Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσαν δύο μάρτυρες υπεράσπισης και ο γαμπρός του ηθοποιού

Συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσε στο δικαστήριο: «Όλοι γνώριζαν τη σχέση που διατηρούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Υπήρξε ζωηρός στην προσωπική του ζωή, του άρεσε το φλερτ» δήλωσε στο δικαστήριο πρώην συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Όλες οι κυρίες που κατέθεσαν εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη λένε ψέμματα. Η κυρία Παπούλια ήρθε και δήλωσε πως ο ηθοποιός είναι κακοποιητικός και έπειτα βγήκαν στο φως επιστολές που έστελνε η κυρία και τον αποθέωνε. Και δεν είναι μόνο η κ. Παπούλια, είναι και η κ. Παπαχαραλάμπους» είπε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN ΤΩΡΑ» ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού και πρόσθεσε πως «η κυρία Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι στο πλευρό του».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ