Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025

Εξάρχεια – Νεκρός 98χρονος – «Τον σκότωσα» ισχυρίζεται η κόρη του

Mέσα σε σπίτι στα Εξάρχεια, εκτυλίχθηκε οικογενειακή τραγωδία ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. Νεκρός είναι ο 98χρονος πατέρας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο νωρίτερα όταν γυναίκα στα Εξάρχεια τηλεφώνησε σε συγγενικό της πρόσωπο και ανέφερε «σκότωσα τον πατέρα μου».

Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία η οποία διαπίστωσε τον θάνατο του 98χρονου μέσα στο σπίτι του, επί της οδού Ιπποκράτους.

Πληροφορίες ανέφεραν πως νωρίτερα, η 74χρονη κόρη του, κάλεσε την θεία της και την ενημέρωσε πως σκότωσε τον 98χρονο πατέρα της.

Εκείνη με την σειρά της κάλεσε την αστυνομία, άντρες της οποίας εντόπισαν τον άντρα νεκρό στην κρεβατοκάμαρά του, όμως το σώμα του δεν φέρει κάποιο εμφανές τραύμα και γι’ αυτό έχει κληθεί ιατροδικαστής στο σημείο, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικά στο OPEN ΤΩΡΑ : Στη δημοσιότητα φωτογραφία που δείχνει χτυπημένο το 3χρονο αγοράκι

Το OPEN ΤΩΡΑ αποκαλύπτει: Η κόρη του 44χρονου δέχεται απειλητικά μηνύματα – Δημόσια Εκκληση του Πέτρου Κουσουλού: «Μην στοχοποιείτε ανήλικα παιδιά»

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ