Μία ακόμα ευεργετική ιδιότητα της μπύρας ανακάλυψαν Αυστριακοί ερευνητές, αποδεικνύοντας ότι το αγαπημένο, δροσιστικό ποτό, συμβάλλει στην καλή εγκεφαλική λειτουργία. Οι επιστήμονες αποδίδουν αυτή της την ιδιότητα στα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, τα αμινοξέα, τις πρωτεΐνες και τα ανόργανα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων του φώσφορου, του ιωδίου, του μαγνησίου και του καλίου, που συμβάλλουν στην εγκεφαλική λειτουργία, προστατεύοντάς μας π.χ. από τη νόσο του Αλτσχάιμερ…
Διαβάστε περισσότερα στο: isotimos.gr