Μια ελληνική οικογένεια έκανε απόβαση στη Μέση Ανατολή…
Πριν από λίγες ημέρες, μία 100% ελληνική επιχείρηση, η «Οικογένεια Μπέκα», έδωσε την πρώτη παρουσία της στη δύσκολη και απαιτητική αγορά της Μέσης Ανατολής. Η πρότυπη τυροκομική μονάδα που παράγει προϊόντα από βουβαλινό γάλα εξάγει πλέον στο Μπαχρέιν την ελληνική Mozzarella και την ελληνική Burrata.
Δύο μαλακά, λευκά τυριά εκλεκτής γεύσης και ποιότητας που παράγονται στις εγκαταστάσεις της «Οικογένειας Μπέκα» στη Σίνδο Θεσσαλονίκης από βουβαλινό γάλα, το οποίο συλλέγεται από τους παραγωγούς της Κερκίνης.
Είναι η πρώτη παρουσία της εταιρείας στη Μέση Ανατολή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξάγει προϊόντα ήδη σε Γερμανία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο. «Κάνουμε βήματα σταθερά και στοχευμένα στον τομέα των εξαγωγών. Η επέκτασή μας στην αγορά του Μπαχρέιν, σε συνεργασία με την τοπική Agora Foods, ήταν ένας στόχος που υλοποιήθηκε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό!
Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής γνωρίζουν, πλέον, την ελληνική Mozzarella και την ελληνική burrata. Σιγά σιγά θα γνωρίσουν όλα τα προϊόντα μας που φέρουν την ελληνική σφραγίδα ποιότητας» αναφέρει σε δηλώσεις του ο ιδρυτής της εταιρείας, Γιάννης Μπέκας.
Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί