Τρίτη 25 Μαρτίου 2025

Νύχτα αγωνίας στη Σαντορίνη: Επτά σεισμοί πάνω από 4 Ρίχτερ μέσα σε μία ώρα (Φωτογραφίες)


Σεισμική δόνηση με μέγεθος 3,6 Ρίχτερ και εστιακό βάθος στα 10,8 χιλιόμετρα σημειώθηκε στις 22.52 της Τρίτης.

Σύμφωνα με το το σεισμολογικό δίκτυο του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το επίκεντρο της δόνησης ήταν 20 χιλιόμετρα. βόρεια, βορειοδυτικά της Ανάφης.

Νωρίτερα, στις 22.48 είχε σημειωθεί ακόμα μια δόνηση μεγέθους 3,4 Ρίχτερ με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται όμως στα 10 χιλιόμετρα.

Πέντε σεισμοί πάνω από 4 Ρίχτερ μέσα σε μισή ώρα

Έντονη είναι η σεισμική δραστηριότητα στην Σαντορίνη την τελευταία μισή ώρα καθώς έχουν καταγραφεί πέντε σεισμικές δονήσεις με ένταση από 4,1 έως 4,8 Ρίχτερ.

5_seismoi

Άδειοι δρόμοι στη Σαντορίνη, ερήμωσε το νησί

Έρημοι είναι οι δρόμοι στη Σαντορίνη.   Περπατώντας στα σοκάκια των Φηρών, η εικόνα είναι πρωτόγνωρη καθώς θυμίζει κάτι από εποχές πανδημίας. Ορισμένα μαγαζιά είναι ανοικτά αλλά στους δρόμους δεν κυκλοφορεί κανείς.

Έρημοι δρόμοι στην Σαντορίνη
Έρημοι δρόμοι στην Σαντορίνη (2)
Έρημοι δρόμοι στην Σαντορίνη (3)

Δείτε φωτογραφίες

santorini-koufalexis-3
santorini-koufalexis-4
santorini-koufalexis-5
santorini-koufalexis-6
santorini-koufalexis-7
santorini-koufalexis-8
santorini-koufalexis-1
santorini-koufalexis-2

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ