Στο εδώλιο του 5ου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών κάθονται οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους ηλικιωμένων σε γηροκομείο στα Χανιά.
Συγκλονίζει η Μαρία Παπαδάκη συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας κόρη τροφίμου γηροκομείου μιλώντας στον Πέτρο Κουσουλό και στην εκπομπή OPEN ΤΩΡΑ! «για μας είναι μια εγκληματική δίκη θα δώσουμε όλο μας το είναι για τα δικαιώματα της τρίτης ηλικίας».
Μεταξύ των κατηγοριών ξεχωρίζει αυτή για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο και κατά συναυτουργία, για 32 ηλικιωμένους- τρόφιμους της ιδιωτικής δομής, σε βάρος της ιδιοκτήτριας.
Παράλληλα, η ιδιοκτήτρια αντιμετωπίζει κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ μαζί με την κόρη της και τον γενικό γιατρό της μονάδας για σύσταση της σπείρας. Όλοι οι προαναφερθέντες καθώς και δύο υπάλληλοι του θεραπευτηρίου κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην οργάνωση, ενώ κατηγορίες αντιμετωπίζουν και δύο ακόμα γιατροί που απασχολούνταν στη δομή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ