Normal
0
false
false
false
EL
X-NONE
X-NONE
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}
Όσοι έχουν δοκιμάσει μία φορά πασατέμπο, γνωρίζουν τι θα πει «κόλλημα», καθώς πρόκειται για μία άκρως εθιστική συνήθεια, που δύσκολα σταματάς!
Το ευχάριστο είναι, ότι οι επιστήμονες εξετάζουν εδώ και χρόνια αυτά τα νοστιμότατα σπόρια κολοκύθας, και έχουν ανακαλύψει πως πέρα από απόλαυση μας προσφέρουν και τα πολύ πλούσια θρεπτικά συστατικά τους!
Διαβάστε περισσότερα στο: isotimos.gr