Τετάρτη 23 Απριλίου 2025

Πέτρος Φιλιππίδης – Ελπίδα Νίνου: Ξέσπασαν σε λυγμούς μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης  και η Ελπίδα Νίνου δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα μέσα στη δικαστική αίθουσα, την ώρα που η δικηγόρος Κική Πακιρτζίδου εξέταζε μια μάρτυρα.

«Τη στιγμή που η κυρία Κική Πακιρτζίδου εξέταζε τη μάρτυρα και τη ρώτησε για το πώς ήταν στη δουλειά του ο Πέτρος Φιλιππίδης, αναφέρθηκε στην Επίδαυρο, στο εθνικό θέατρο… Είπε ότι γέμιζε όλα τα θέατρα, ότι 15.000 άτομα τον χειροκροτούσαν ασταμάτητα… Εκείνη τη στιγμή ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς ο Πέτρος Φιλιππίδης, το ίδιο και η Ελπίδα Νίνου.

Μάλιστα, η κυρία Κική Πακιρτζίδου προσπάθησε να ηρεμήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Του είπε να σταματήσει να κλαίει, ότι ο κόσμος τον αγαπάει… Είδαμε την κυρία Ελπίδα Νίνου να κάνει τον σταυρό της.. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, ήταν η πρώτη φορά που τους είδαμε να κλαίνε και να μην μπορούν να ηρεμήσουν», είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιατροδικαστική: Η ανακλητική μήνυση για την απόπειρα δωροδοκίας με γλυκά, τι ερευνά η εισαγγελία Κέρκυρας και η Τριμελής

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του 60χρονου γιατρού που κατηγορείται για «φακελάκι»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ