Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025

Πύργος: Σοβαρός τραυματισμός 74χρονης – Παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ


Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου 72χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου στο Τραγανό του Δήμου Πηνειού, όταν πήγε στο δημοτικό σχολείο, προκειμένου να παραλάβει το εγγόνι της.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου και οι ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, η οποία όμως χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η γυναίκα παρασύρθηκε από λεωφορείο εντός της περιοχής του Τραγανού και πιο συγκεκριμένα έξω από το δημοτικό σχολείο της κοινότητας.

Ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών και περνούσε από το σχολικό συγκρότημα προκειμένου να παραλάβει τους μαθητές του δημοτικού, φαίνεται, πως δεν αντιλήφθηκε την 72χρονη και την παρέσυρε, ισχυρίζεται ωστόσο, ότι η 72χρονη πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στο όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαραντούρης για Predator: Μαύρη σελίδα στην πορεία εκφυλισμού της Δικαιοσύνης να θέσει στο αρχείο υπόθεση που αφορά τις υποκλοπές

Ρωσία: Ο ουκρανικός στρατός έπληξε διυλιστήριο – Μια μητέρα και το παιδί της σκοτώθηκαν στο Μπέλγκοροντ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ