Ένας 16χρονος μαθητής τραυματίστηκε όταν κατέρρευσε μπασκέτα κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο 2ο ΕΠΑΛ στη Ρόδο.
Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στο προαύλιο ενός ΕΠΑΛ, όταν η μπασκέτα ξαφνικά ξεκόλλησε από τη βάση της και έπεσε πάνω στον μαθητή ενώ ο 16χρονος υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο στήθος και τον ώμο.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η περιπέτεια του 16χρονου συνεχίστηκε αφού όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, ο αξονικός τομογράφος ήταν εκτός λειτουργίας και οι γονείς αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το παιδί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να πραγματοποιηθεί αξονική τομογραφία.
Το νέο αυτό συμβάν έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες καταγγελίες για πτώση σοβάδων σε προαύλιο ενώ από τον Δήμο Ρόδου αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει έλεγχος στα σχολεία του νησιού.