Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024

Συγκεντρωτική ανάλυση 14 μελετών : κατανάλωση κόκκινου κρέατος και λίπους και σχέση της με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Έχει πιθανολογηθεί ότι η σχετικά υψηλή πρόσληψη κόκκινου κρέατος και  λίπους αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου.
Ωστόσο, προηγούμενες επιδημιολογικές μελέτες για τη σχέση κατανάλωσης κρέατος και  λίπους και κινδύνου ορθοκολικού καρκίνου απέβησαν άκαρπες.
Εξέταστηκε λοιπόν …

Διαβάστε περισσότερα στο : isotimos.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ