Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024

Τα μαργαριτάρια της μεσογειακής διατροφής

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

Στο συνδυασμό του ελαιολάδου με τα λαχανικά αποδίδουν ερευνητές τη μεγάλη αξία της μεσογειακής διατροφής, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο ProceedingsoftheNationalAcademyofSciences.

Επιστημονική ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και το Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου, υποστηρίζει ότι συνδυάζοντας τα ακόρεστα λιπαρά οξέα του ελαιολάδου και τα νιτρικά άλατα των λαχανικών, δημιουργείται στον οργανισμό μας μια κατηγορία νιτρικών λιπαρών οξέων που συντελούν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης του αίματος και μπλοκάρουν τη δράση του εποξειδίου της υδρολάσης…

Διαβάστε περισσότερα στο: isotimos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ