Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024

Tα ντοκουμέντα της φρίκης!

∆ι’ ασήμαντον αφορμήν δολοφόνησε ο ∆ημήτρης Βέργος την 26χρονη φίλη του Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο.

Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αποκάλυψε στο πρωτοσέλιδο της περασμένης Κυριακής ολόκληρη τη δικογραφία, με την απολογία του κατηγορουμένου, τις μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και τις πρώτες εξηγήσεις οι οποίες προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση. Ο νεαρός γυναικοκτόνος, που μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε την Παρασκευή στις φυλακές Κορυδαλλού, υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή Νάξου ότι η άτυχη 26χρονη «τον ενέπαιζε και ότι δεν τον σεβόταν»!

Tου ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ 

Στη σειρά ερωτήσεων που δέχτηκε όμως από τον δικαστικό λειτουργό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέπραξε το έγκλημα στον γκρεμό της Λυγαριάς, δήλωσε αμνήμων! Παραδέχτηκε πάντως ότι έριξε την 26χρονη στα βράχια. «Μόνο μια ένταση θυμάμαι…» είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της απολογίας του για τις στιγμές του εγκλήματος και υποστήριξε ότι έχει διαγνωστεί με ψυχική νόσο και ότι υπέφερε από κρίσεις πανικού, έντονο άγχος και παραισθήσεις.

Γεγονότα

«Υπάρχουν κάποια γεγονότα, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω. Με ενέπαιζε παριστάνοντας πως πήγαινε να πάρει τσιγάρα και πήγαινε αλλού και μετά γέλαγε» είπε ο 30χρονος στον ανακριτή. «Το βασικό ήταν ότι υπήρχε αυτό έντονα στο νησί. Με οδηγούσε και εμένα σε λάθος κατευθύνσεις, καταλήγαμε σε χωματόδρομο και μετά με κορόιδευε. Ήταν μια επανειλημμένη συμπεριφορά και ήταν τόσο έντονο που μου χαλούσε την καλή διάθεση που είχα στην αρχή. Το έκανε εδώ και 5 – 6 μήνες. Προσπαθούσε να με εκθέσει είτε όταν ήμασταν μόνοι μας είτε με παρέα. Εγώ είχα πει αρκετές φορές να σταματήσουμε να βρισκόμαστε γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά εκείνη επέμενε να συνεχίσουμε. Για κάποια θέματα είχαμε βρει λύσεις, σε άλλα σημεία έκανε τα ίδια».

«Την έσπρωξα»

Στην απολογία του ο 30χρονος υποστήριξε ότι το μοιραίο μεσημέρι και ενώ είχαν φύγει από την παραλία της Λυγαριάς για να πάνε να φάνε, διαπληκτίστηκαν εκ νέου με τη Γαρυφαλλιά. Εκείνη ήταν επιφορτισμένη με τις οδηγίες που έπρεπε να του δίνει μέσω εφαρμογής στο κινητό της για να βρεθούν στο ταβερνάκι. Ωστόσο ήταν απασχολημένη λόγω μηνυμάτων που έστελνε και τους οδήγησε σε λάθος δρόμο. Αυτός ήταν ο λόγος που φέρεται να προκάλεσε έκρηξη στο κεφάλι του δράστη!  «Πηγαίναμε από άλλον δρόμο και μετά ξαναγυρίσαμε πίσω. Ήμασταν στο κέντρο του δρόμου και έπρεπε να κάνω στροφή και ενώ διαπληκτιζόμασταν το αμάξι έφυγε από τον δρόμο». Ο καθ’ ομολογίαν δράστης είπε ότι το ΙΧ προσέκρουσε σε πέτρες και ότι υπήρξε έντονη λογομαχία. «Εγώ της είπα ότι αυτό με τον χάρτη έχει γίνει πολλές φορές. Αυτή έλεγε ότι “δεν πειράζει, πάμε από άλλο δρόμο , αν σε ενοχλεί τόσο πολύ αυτοκτόνα!”». «Φώναξε γιατί βγήκαμε από τον δρόμο και φοβήθηκε, ενώ δεν ήταν κάτι εσκεμμένο. Νομίζω μια φορά φώναξε βοήθεια» είπε. Ο δράστης ισχυρίζεται ότι τη στιγμή εκείνη «θόλωσε» και «κλείδωσε» το μυαλό του. «Εγώ κατάλαβα ότι φωνάζει για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι εγώ φταίω σε κάτι και να με εκθέσει για άλλη μία φορά. Είχαμε τσακωμό μπροστά στο αμάξι. Το αμάξι δεν το έβαλα σε λειτουργία. ∆εν θυμάμαι πόσα μέτρα απέχει το αμάξι από το χείλος του γκρεμού» υποστήριξε ο 30χρονος.

Ανακριτής: Τι έγινε ακριβώς;

Κατηγορούμενος: Μόνο μία ένταση θυμάμαι.

Ανακριτής: Σας χτύπησε;

Κατηγορούμενος: Όχι.

Ανακριτής: Τη χτυπήσατε;

Κατηγορούμενος: Όχι.

Ανακριτής: Την ακουμπήσατε;

Κατηγορούμενος: Όχι.

Ανακριτής: Τι θυμάστε;

Κατηγορούμενος: Την έσπρωξα. ∆εν θυμάμαι πόσες φορές την έσπρωξα.

Ανακριτής: Προς τα πού τη σπρώξατε;

Κατηγορούμενος: Νομίζω προς τον γκρεμό. ∆εν είχε παραλία.

Ανακριτής: Έπεσε στον γκρεμό;

Κατηγορούμενος: Την έσπρωξα και έπεσε κι αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ότι βρέθηκε στο νερό. ∆εν την είδα να χτυπάει στα βράχια.

Ανακριτής: Την είδατε να πέφτει;

Κατηγορούμενος: ∆εν είδα πώς κατέληξε μέσα στο νερό. Κατέβηκα κάτω και ήταν μέσα στο νερό. ∆εν θυμάμαι αν είχε αίματα. Ίσως είχε στο πρόσωπο αίμα. ∆εν θυμάμαι σε ποιο σημείο του προσώπου. ∆εν θυμάμαι τι φορούσε. Όταν την είδα ήταν σαν να συντονίστηκα. Μπήκα στο νερό, την έβγαλα έξω και προσπάθησα να της κάνω τεχνητές αναπνοές. ∆εν γνωρίζω την τεχνική. Την τράβηξα με τα χέρια. Ήταν βαθιά εκεί.

Ο γυναικοκτόνος υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν το φόρεμα, τα σανδάλια και το κολιέ της κοπέλας δίπλα στο σημείο που ανασύρθηκε. «∆εν υπήρχε κάποια πάλη. Όταν έκανα τεχνητές αναπνοές δεν αντιδρούσε, στην αρχή έβγαλε κάτι απ’ το στόμα της σαν αφρό και μετά δεν έκανε κίνηση. ∆εν ανέπνεε. Πήρα σφυγμό, αλλά δεν αντελήφθην σφυγμό. ∆εν άκουσα τη φωνή της και δεν θυμάμαι αν είχε ανοιχτά τα μάτια. Θυμάμαι μόνο ότι τα χείλη της ήταν μελανιασμένα» είπε.

Ερωτηθείς από τον ανακριτή γιατί δεν κάλεσε γιατρό ή κάποια βοήθεια, ο 30χρονος υποστήριξε: «Τα είχα χάσει. Εγώ έφυγα από την αντίθετη μεριά από το σημείο κολυμπώντας. ∆εν θυμάμαι πόση ώρα μετά έφυγα. ∆εν θυμάμαι πόση ώρα κολυμπούσα. Κολύμπησα αρκετή ώρα και βγήκα σε βράχια. Απ’ ό,τι θυμάμαι την τσάντα μου την έριξα στη θάλασσα. Το βράδυ εκείνο κοιμήθηκα στον λόφο…».

Ερωτώμενος για το αν είχαν λογομαχήσει ξανά προηγουμένως, ο γυναικοκτόνος απάντησε ότι είχαν γίνει διάφοροι διάλογοι, άλλες φορές πιο έντονοι. «Μου έλεγε ότι έχουμε έρθει διακοπές μαζί και δεν περνάμε καλά. Είχα προτείνει εγώ να κλείσουμε εισιτήρια να γυρίσουμε πίσω αφού δεν περνούσαμε καλά, αλλά η Γαρυφαλλιά επέμενε να μείνουμε».

Γνωριμία 

Ο 30χρονος είπε ότι γνωρίστηκαν με το θύμα πέρυσι το καλοκαίρι στην Κόρινθο. «Είχαμε ελεύθερη σχέση. Εγώ δεν είχα παράλληλη σχέση, εκείνη πιθανόν να είχε. Από κοντά βρισκόμασταν μία με τρεις φορές την εβδομάδα». Είπε ότι η επικοινωνία τους ήταν σχεδόν καθημερινή μέσω κινητού και υπολογιστή.

Σε ερώτηση του ανακριτή αν επιθυμούσε κάποιος από τους δύο πιο στενή σχέση, ο κατηγορούμενος απάντησε ότι και οι δύο συμφωνούσαν στην ελεύθερη σχέση. Κανένας από τους δύο δεν είχε εκφράσει επιθυμία για κάτι περισσότερο.  Ο ίδιος ανέφερε ότι η 26χρονη πρότεινε να πάνε διακοπές και επέλεξαν το ελεύθερο κάμπινγκ, «επειδή τα δωμάτια ήταν ακριβά». Όπως είπε, το ζευγάρι συμφώνησε για το ελεύθερο κάμπινγκ, το οποίο είχαν κάνει και οι δύο στο παρελθόν, μαζί και χωριστά. Έστησαν τη σκηνή σε δάσος, σε παραλία στον Άγιο Νικόλαο. Όπως είπε δεν γνωρίζει πού είναι η σκηνή τώρα.

Την ημέρα της δολοφονίας ξύπνησαν κατά τις 9 το πρωί. Πήραν καφέ στον Άγιο Νικόλαο και πήγαν για μπάνιο στην παραλία της περιοχής.

Μετά το μπάνιο έφυγαν με σκοπό να πάνε για φαγητό. «Όμως χαθήκαμε και αναγκαστήκαμε να επιστρέψουμε στον χωματόδρομο με κατεύθυνση αυτήν τη φορά από τον Άγιο Γεώργιο προς Λυγαριά. Περί τα 100 – 200 μέτρα, μετά την παραλία της Λυγαριάς σε απόκρημνο σημείο έγινε το συμβάν» είπε.

Ανακριτής: Μέχρι τότε ήταν όλα καλά;

Κατηγορούμενος: ∆εν είχαμε καλή επικοινωνία, δεν περνούσαμε καλά. Καθίσαμε για μπάνιο περίπου μία ώρα και αποφασίσαμε μαζί να φύγουμε να πάμε κάπου να φάμε.

Ανακριτής: Τον χάρτη τον είχε η Γαρυφαλλιά;

Κατηγορούμενος: Ουσιαστικά είχαμε το GPS του κινητού της.

«Θόλωσα» 

Ο 30χρονος δεν έδωσε απάντηση στις ερωτήσεις του ανακριτή για το πού βρίσκονται το κινητό της 26χρονης και το δικό του. Σε ερώτηση πώς εξηγεί τη συμπεριφορά του, ο κατηγορούμενος είπε ότι εμφάνισε ψυχιατρικό επεισόδιο πρώτη φορά το 2014 – 2015 με έντονη εγκεφαλική λειτουργία, έντονο άγχος, ζαλάδες, φοβίες και παραισθήσεις ότι τον παρακολουθούν. Για τον λόγο αυτόν μετά από παρότρυνση των γονιών του επισκέφθηκε ιδιώτη ψυχίατρο στην Κόρινθο. «Στη συνέχεια το 2015 εξετάστηκα στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Αγίων Αναργύρων Αττικής, όπου και διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή και μου χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως το 2020 εκδήλωσα ψυχιατρικό επεισόδιο στον χώρο εργασίας μου και συγκεκριμένα κρίσεις πανικού, έντονο άγχος και παραισθήσεις.

Έτσι εξετάστηκα από ιδιώτη ψυχίατρο συνοδευόμενος από τους γονείς μου, στην οποία έκανα συνεδρίες επί τέσσερις μήνες και μου χορήγησε το φάρμακο (…), το οποίο όμως διέκοψα αυθαίρετα ύστερα από 5-6 μήνες.

Τελευταία φορά επισκέφθηκα τον Ιούνιο του 2021 τον ψυχίατρο Κορίνθου και έκανα μαζί του τρεις συνεδρίες, την τελευταία στις 7 Ιουλίου 2021, ο οποίος δεν μου χορήγησε φαρμακευτική αγωγή. Τον τελευταίο ψυχίατρο τον επισκέφθηκα για νόμιζα πάλι ότι με παρακολουθούν, ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω, είχα ασυνεννοησία και προβλήματα με τη Γαρυφαλλιά. Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να διακόψω τη σχέση μαζί της, αλλά μετά με καλούσε να ξαναβρεθούμε συνέχεια. Εγώ το συνέχιζα και προσπαθούσα να κατανοήσω τους λόγους που γινόταν αυτό στα ανθρώπινα πλαίσια και στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού» τόνισε.

Ολοκληρώνοντας την απολογία του ο κατηγορούμενος είπε: «Γι’ αυτό που συνέβη σίγουρα δεν ήμουν ο εαυτός μου. Πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό που συνέβη και μακάρι να είχαν έρθει τα πράγματα αλλιώς».

«Όταν φώναξε βοήθεια, τότε έχασα τον έλεγχο…»

Στην προανακριτική  απολογία του που έδωσε ενώπιον των αστυνομικών Αρχών, ο Δημήτρης Βέργος ζήτησε «μια μεγάλη συγγνώμη» από τους ανθρώπους που πλήγωσε. Όπως είπε, το έχει μετανιώσει και ακόμα δεν κατάλαβε γιατί το έκανε. Εντύπωση προκαλεί ότι χρησιμοποιεί ενεστώτα μιλώντας για τη Γαρυφαλλιά: «Είναι φαρμακοποιός και μένει και αυτή στην Κόρινθο». Όπως είπε, τη γνώρισε τον περασμένο Αύγουστο όταν είχαν πάει στη θάλασσα και βρέθηκαν σε κοινή παρέα. «Τις επόμενες ημέρες ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα, βγήκαμε μόνοι μας και έκτοτε βρισκόμασταν σε ελεύθερη σχέση. Αυτή είχε τη ζωή της και εγώ τη δική μου. Ο 30χρονος και σε αυτήν του την κατάθεση υποστήριξε ότι είχαν προβλήματα συνεννόησης με την 26χρονη. «Εγώ δηλαδή έλεγα άσπρο και αυτή μαύρο. Αυτό γινόταν συνέχεια και σε σημείο που με εκνεύριζε.  Είχε μια επικριτική συμπεριφορά και πολλές φορές προσπαθούσε να με μειώσει. Για να καταλάβετε, 1 – 2 φορές μου είπε τράβα αυτοκτόνα. Βέβαια εγώ δεν είμαι 18 χρονών για να τα παίρνω τοις μετρητοίς, αλλά με χαλούσε που ήρθα εδώ να χαλαρώσω και βρέθηκα να είμαι όλη μέρα νευριασμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο η Γαρυφαλλιά άλλαξε τόσο τη συμπεριφορά της μαζί μου. Μακάρι να το ήξερα από την αρχή και να μην ερχόμασταν καθόλου. Δυστυχώς όμως το κακό έγινε και δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω» είπε.

Αναφερόμενος στο τι συνέβη την ημέρα του εγκλήματος, ο δράστης είπε ότι αφού έκαναν μπάνιο έφυγαν για να φάνε.  «Ενώ οδηγούσα και υπήρχε μεταξύ μας μια ένταση και ένας καβγάς για τον λάθος δρόμο που μου είπε, βγήκαμε εκτός δρόμου από τη δεξιά πλευρά, δηλαδή από την πλευρά του συνοδηγού και της θάλασσας. Μόλις κατάλαβα τι έγινε πάτησα φρένα. Μπροστά μας είχαμε τον γκρεμό και τη θάλασσα και πίσω μας τον δρόμο. Δεν είχε χτυπήσει κανείς μας. Μόλις σταμάτησα, η Γαρυφαλλιά άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρχισε να φωνάζει ‘‘βοήθεια’’. Αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε να περπατάει προς τον γκρεμό. Εγώ μόλις άκουσα ‘‘βοήθεια’’ τα έχασα, θόλωσα. Βγήκα έξω από το αμάξι και το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαστε μπροστά από το αμάξι και να τη σπρώχνω μία φορά προς την πλευρά του γκρεμού. Η Γαρυφαλλιά πλησίασε προς τον γκρεμό και τότε την έσπρωξα άλλη μία φορά ηθελημένα για να πέσει στον γκρεμό, δηλαδή στα βράχια, εκεί που σκάει το κύμα!» είπε ο κατηγορούμενος, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει το έγκλημα λέγοντας: «Με το που φώναξε ‘‘βοήθεια’’ ένιωσα ότι με θεωρεί εγκληματία και πίστευε ότι θα ήθελα να της κάνω κακό, ένιωσα δηλαδή να με υποβιβάζει, γι’ αυτό και έχασα τον έλεγχο. Μόλις είδα ότι η Γαρυφαλλιά ήταν στη θάλασσα, δεν ξέρω για ποιον λόγο πήγα και πήρα το σακίδιο πλάτης μου από το αμάξι μου και κατέβηκα να τη βοηθήσω. Όταν έφτασα κάτω στα βράχια είδα ότι η Γαρυφαλλιά ήταν ολόκληρη μέσα στο νερό. Πέταξα την τσάντα στη θάλασσα και μπήκα στο νερό να τη βγάλω. Όταν την έβγαλα, την ξάπλωσα στα βράχια και της έδωσα τις πρώτες βοήθειες. Θυμάμαι ότι είχε βγάλει κάτι υγρά από το στόμα σαν νερό. Τότε κατάλαβα ότι η Γαρυφαλλιά είχε πεθάνει. Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Μπήκα μέσα στο νερό και άρχισα να κολυμπάω προς την άλλη μεριά της παραλίας. Όχι δηλαδή εκεί που κάναμε πριν μπάνιο, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Αφού κολύμπησα για πάρα πολλή ώρα, βγήκα στην ακτή και άρχισα να περπατάω προς κάτι μεγάλους λόφους που έβλεπα χωρίς να ξέρω πού πηγαίνω. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να απομακρυνθώ γιατί είχα φοβηθεί πολύ…».

Ο ιατροδικαστής

Στο έγγραφο που αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» ο Ηλίας Μπογιόκας, προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, προχωρεί σε «επεξηγήσεις σχετικά με τη νεκροψία-νεκροτομή» της άτυχης Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, συμπεραίνοντας ότι αιτία θανάτου ήταν ο «πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος επί εδάφους πολλαπλών κακώσεων κεφαλής-θώρακος άνω και κάτω άκρων».

Οι επεξηγήσεις αυτές δεν αποτελούν την κύρια ιατροδικαστική έκθεση, η οποία αναμένεται να παραδοθεί όταν ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις και θα αποκαλύψει εάν η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο Δημήτρη Βέργο προτού εκείνος τη σπρώξει στο κενό ή αν οι κακώσεις προκλήθηκαν από την πτώση.

Εκείνο που προκύπτει πάντως είναι ότι η 26χρονη έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία ήταν ικανά να της προκαλέσουν αναισθησία, ενώ πιθανολογείται ότι έπεσε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της και «αδύναμη από τις προηγηθείσες κακώσεις, πνίγηκε».  Δεν απαντάται, όμως, εάν τα συγκεκριμένα χτυπήματα προήλθαν από την πτώση της στα βράχια της Λυγαριάς ή από χτυπήματα του δολοφόνου Βέργου. Στην απολογία του ο 30χρονος υποστήριξε ότι δεν χτύπησε τη «φίλη» του προτού τη σπρώξει στο κενό. Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει ότι καθ’ ομολογίαν δράστης είχε προσχεδιάσει την εγκληματική του ενέργεια και προτού δώσει τη χαριστική βολή στην 26χρονη την ξυλοκόπησε ανελέητα.

Ψυχιατρική παρακολούθηση

Προσπαθώντας να δείξει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Βλάχου, κατέθεσε ενημερωτικά σημειώματα.

Το ένα που υπογράφει γνωστή ψυχίατρος των Αθηνών αναφέρει ότι ο Δημήτρης Βέργος παρακολουθείτο στο ιατρείο της από τις 17.2.20 έως τις 22.5.20.

«Παρουσίαζε άγχος, διαταραχή του ύπνου και της λήψης τροφής. Διαταραχή περιεχομένου σκέψης – ιδέες παρακολούθησης, δηλητηρίασης. Κατά το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά απομονωμένος, δεν έβγαινε από το σπίτι του».

Η γιατρός γράφει ότι από το ιστορικό υπάρχει διάγνωση διπολικής διαταραχής από ψυχίατρο που είχε επισκεφθεί το 2014, όπως αναφέρει η οικογένεια. Του έδωσε φαρμακευτική αγωγή. Στο χρονικό αυτό διάστημα παρουσίασε ήπια βελτίωση, ενώ συνεστήθη τακτική ψυχιατρική παρακολούθηση.

Ο άλλος ψυχίατρος τον οποίο επισκέφθηκε τρεις φορές πριν από τις μοιραίες διακοπές ο Βέργος, σε βεβαίωση που προσκόμισε αναφέρει ότι ο 30χρονος προσήλθε στο ιατρείο του για πρώτη φορά στις 16.6.21 και εν συνεχεία στις 1.7.21 και 7.7.21.

Η κατάθεση του αστυνομικού: «Τα γ… όλα»

Εντύπωση προκαλεί η κατάθεση του αστυνομικού ο οποίος εντόπισε μαζί με συναδέλφους του τον 30χρονο. Όπως είπε, όταν τον εντόπισαν ο Βέργος τους είπε να μην τον πλησιάσουν καθώς ήθελε να μείνει μόνος να σκεφτεί κάποια πράγματα. «Μας έλεγε συνέχεια “τα γ… όλα, εγώ φταίω, ήρθα διακοπές για να ηρεμήσω και εγώ τα γ… όλα». Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι τον αναζητούν οι δικοί του άνθρωποι και ότι πρέπει να τους ακολουθήσει στον αστυνομικό σταθμό Φολεγάνδρου. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τον σταθμό, ο Βέργος τους είπε πως αυτός φταίει που σκοτώθηκε η Γαρυφαλλιά. «Αφού φτάσαμε στον σταθμό και μετά από λίγη ώρα ο Δημήτρης Βέργος μας δήλωσε ότι έσπρωξε τη Γαρυφαλλιά στον γκρεμό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί, χωρίς να μας πει τον λόγο για τον οποίο το έκανε».

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Διαβάστε επίσης:

“Βιαστής” ανηλίκων Έλληνας σταρ στις Η.Π.Α. – Ο σκηνοθέτης – ηθοποιός Λάμπρος Φιλίππου μηνύθηκε για βιασμό – Ο ίδιος αρνείται τα πάντα

Δολοφονία Φολέγανδρος: Άλυτο μυστήριο με το άφαντο κινητό τηλέφωνο της Γαρυφαλλιάς

Ψυχίατρος Σούρας: Άλλο ψυχική ασθένεια, άλλο κτηνάνθρωπος

Μπεν: Δημοσίευμα – σοκ βρετανικής εφημερίδας για Ελληνίδα που τον βρήκε και τον κράτησε

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ