Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024

Τα πολλά γλυκά στην εγκυμοσύνη αυξάνουν τον κίνδυνο αλλεργίας και άσθματος για το μωρό

Η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης από την έγκυο αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης αλλεργίας και αλλεργικού άσθματος στο παιδί της, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές των πανεπιστημίων Queen Mary του Λονδίνου και Μπρίστολ, με επικεφαλής τον καθηγητή Σαΐφ Σαχίν, που έκαναν τη…

Διαβάστε περισσότερα στο : HealthReportaz.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ