Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025

Τα σοκαριστικά ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης στο 3χρονο αγοράκι

Πραγματικά σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στο τρίχρονο αγοράκι στις 26 Ιανουαρίου του 2025.

Τη μέρα εκείνη το 3χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου σε «κωματώδη κατάσταση», δίχως να «αντιδρά σε φωτεινά ερεθίσματα» και με «εμφανείς μώλωπες και άλλες κακώσεις σε όλο του το σώμα», όπως αναφέρεται στη σχετική έκθεση.

Μάλιστα οι μώλωπες ήταν «διαφόρων ηλικιών» κάτι που σημαίνει ότι το παιδί κακοποιείτο συστηματικά πολύ πριν τα γεγονότα της 26ης Ιανουαρίου.

Το παιδί υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Μετά, υπεβλήθη σε εξέταση από ιατροδικαστή με σοκαριστικά ευρήματα. Ειδικότερα μεταξύ άλλων το 3χρονο αγοράκι έφερε «βαριές εγκεφαλικές κακώσεις», «κακώσεις σώματος διαφόρων ηλικιών», «επαφή με θερμότητα [τσιγάρο]» κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απολογείται η Πισπιρίγκου: Δηλώνει αθώα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ