Normal
0
false
false
false
EL
X-NONE
X-NONE
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}
Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση American Journal of Clinical Nutrition, ρίχνει περισσότερο φως στη συμβολή του πρώτου γεύματος της ημέρας στη δίαιτα, καθώς μέχρι σήμερα τα πορίσματα που υπήρχαν ήταν αντικρουόμενα.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα πραγματοποίησαν κλινική δοκιμή διάρκειας 16 εβδομάδων. Στη μελέτη συμμετείχαν 309 υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα ηλικίας 20-65 ετών που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας…
Διαβάστε περισσότερα στο: isotimos.gr