Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025

Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Πέθανε ξαφνικά 5χρονο αγόρι – Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο

Οικογενειακή τραγωδία στο Διδυμότειχο, καθώς ένα 5χρονο αγόρι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών.

Το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο από τους γονείς του.

Σύμφωνα με το evros24 οι δυο γονείς του, οι οποίοι είναι στρατιωτικοί, κατάγονται από τον Έβρο και μένουν στο Διδυμότειχο, μετέφεραν το παιδάκι στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου.

Όλοι οι γιατροί «έπεσαν» αμέσως πάνω του προκειμένου να το επαναφέρουν στην ζωή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όπως είπαν στους γιατρούς, το παιδί τις τελευταίες ημέρες ήταν άρρωστο.

Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει σήμερα (29/1) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλος: 55χρονη χρεώθηκε 13.860 κιλοβατόρες χωρίς να μένει σε σπίτι ιδιοκτησίας της

Ηράκλειο: Κύμα οργής για την άγρια κακοποίηση του Άγγελου – Χαοτική κατάσταση στα Δικαστήρια (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ