Το επιχειρηματικό δαιμόνιο δεν έχει όρια στην Ελλάδα. Έτσι ο ιδιοκτήτης ενός ζαχαροπλαστείου που είναι και φούρνος αποφάσισε να πρωτοτυπήσει! Είναι μια επιχείρηση με ιστορία 45 ετών και ο ιδιοκτήτης του αναζητά συνεχώς το πως να εξελίξει την δουλειά του.
Δεν σερβίρει μόνο γλυκά και είδη φούρνου αλλά και μπριζόλες και μάλιστα εκλεκτής ποιότητας το ζαχαροπλαστείο αυτό στη Νίκαια με το πρωτότυπο μενού.
Η κάμερα του Alpha βρέθηκε στον φούρνο – εστιατόριο – ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια και ο σεφ παρουσίασε τη λαχταριστή μπριζόλα Tomahawk συνοδευόμενη από πατάτες και σαλάτα, δίπλα σε πεντατόστιμες πάστες.
Η μπριζόλα Tomahawk είναι μια κοπή βόειου κρέατος ribeye που έχει πέντε ή περισσότερες ίντσες από επιπλέον κόκαλο για την παρουσίαση.
«Εδώ μπορεί κανείς να βρει σχεδόν τα πάντα. Η επιχείρησή μας είναι περίπου 45 χρόνια, ξεκίνησε από ένα ζαχαροπλαστείο και το εξελίξαμε. Πέρα από το γλυκό, βάλαμε και το γλυκό και το brunch. Ο κόσμος ανταποκρίνεται σε αυτό, είναι κάτι καινούργιο κάτι πολύ διαφορετικό από τα κλασικά», λέει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.